fbpx

Erbjudande för dig med Björn Lundén!

Vårt kassasystem TruePOS kan integreras med bokföringssystemet. Detta innebär att fakturering kan göras direkt från kassan. Dessutom skickas alla dagsrapporter automatiskt till bokföringssystemet, istället för att de ska skrivas ut och läggas in manuellt. Integration till Björn Lundén ingår med  TruePOS kassasystem och hjälper er spara tid, arbete och papper!

TruePOS Kassasystem

Fördelar med integrationen

Med vår integration slipper ni en hel del manuell inmatning och sparar många timmars bokförinstid varje månad.

  • Automatiska dagsrapporter till bokföringen vid uttagen z-rapport i TruePOS
  • Fakturera direkt från kassan och få in följesedeln automatiskt i bokföringen
  • Gemensamt synkat fakturakundregister och artikelregister

TruePOS är vårt egenutvecklade kassasystem som är användarvänligt och enkelt att jobba med. Det har alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver restaurang, livsmedelsbutik, detaljhandel eller café. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör för olika branscher och storlek på verksamheter. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Så fungerar integrationen

Gemensamt artikelregister för TruePOS och Björn Lundén

Fakturakunder hämtas i realtid från Björn Lundén när ni trycker på ”Fakturakund” i TruePOS.

Fakturera direkt från kassasystemet

Följesedlar skrivs ut från TruePOS och köpet skickas sedan till Björn Lundén som en order eller faktura på vald fakturakund med korrekta artiklar. Det finns även stöd för samlingsfakturering för återkommande fakturakunder.

Automatiska dagsrapporter

Dagsrapporterna skickas automatiskt in i Björn Lundén vid uttagen Z-rapport i TruePOS. Slipp flera timmars onödig bokföringstid i månaden!

TA DEL AV ErbjudandeT!

Få 10% rabatt på månadskostnaden för TruePOS kompletta kassapaket (gäller ej kortterminal). Gäller vid bokad demo inom 30 dagar. Använd rabattkod ”BL+TP=SANT”.