TruePOS för Restaurang & Café

Effektivisera arbetet, öka försäljningen.

Möjligheter för Restaurang & Café

Smidiga funktioner. Bättre resultat.

Chef Channel

Digitalt bongsystem med möjlighet för sortering till flera olika köksdisplayer med touch. Bocka enkelt av färdiga ordrar.

Kiosk

Självbetjäningsstation för kunden med tillval och direkt betalning. Bongar skrivs ut i kassa och kök samt registreras i kassan. Med Customer Channel kan kunden även hämta upp sin beställning själv när den är färdig.

 

Customer Channel

Digitalt ordersystem med kunddisplay som visar när beställningen är klar. För en enklare, snabbare självservering och kundhantering.

 

Menu Channel

Snygg menydisplay på bildskärmar som automatiskt synkroniseras med artiklar och priser från kassasystemet.

TruePAY

Unika allt-i-ett-teminaler med möjlighet för bordsförsäljning, direktförsäljning och barlösning. Läs mer här.

 

TrueAPP

Läs mer här.

 

Detta är ett urval av funktioner som TruePOS klarar av. Kontakta oss för mer info eller demo.

Utvecklas & uppgraderas konstant

TruePOS är under konstant utveckling och nya funktioner implementeras kontinuerligt. Systemet kan levereras med integrerad kontokortskoppling från Nets, Verifone (tidigare Point), Babs Paylink, Bambora (tidigare Samport) eller WestInt för snabbare kassahantering och redovisning.
Allt du behöver

En komplett lösning, mängder av funktioner.

Rapporter

Spara tid och minska bokföringskostnaderna genom att skicka dagsrapporter som SIE-filer direkt till ditt bokföringsprogram. Skicka manuellt eller periodvis per automatik. Se försäljning i realtid i vår rapport-app, direkt i din telefon eller surfplatta.

Presentkort

Sälj och administrera presentkort direkt i kassan. Ladda ner presentkort eller skriv ut med egen nummerserie på kvittoskrivare. Smidig och tydlig hantering av utgående saldo och giltighetstid.

Bordskarta

Snygg och praktisk överblick på beställningarna med bordskarta i både kassan och handterminaler. Se tid på senaste beställning samt värde på bordets nota.

Digitala kvitton

Spara på miljön och förbrukningskostnader. Slipp att skriva ut oönskade kvitton genom att att skapa dem digitalt.

Lunchkort

Ladda och sälj magnetkort med ett visst antal luncher, kaffe eller andra artiklar. När kortet dras i kassan räknas antalet ner och gästen kan enkelt välja att fylla på kortet när det är tomt.

Bongsystem

Bongsortering till flera köksskrivare. Sortera t.ex. bar, varm- och kallkök, eller förrätt, varmrätt och dessert. Skapa egna fasta köksmeddelanden eller texta fritt.

Fakturering

Skapa följesedlar och fakturor, skriv ut eller
e-posta direkt från kassasystemets egna faktureringsprogram. Enkel administrering av kundregister.

Tidsinställda prisnivåer

Funktion för t.ex. Happy Hour, ändrar automatiskt prisnivå under önskad tid.

Swish

Unik QR-kod för snabb och säker Swishhantering. Tar bort risken för fel belopp eller nummer.

Webserver

Central programmering av artiklar och presentkort på distans. Hantera pris- och sortimentjustering i vår webserver, exportera snabbt och smidigt till alla era enheter.

Paketartiklar

Bygg paketartiklar med paketpris, t.ex. mat/dryck/boende, eller menyer med val för tillbehör och dryck.

Support & garanti

Full support och assistans på hela betalsystemet under ett och samma telefonnummer. Support dygnet runt, alla dagar i veckan under hela avtalstiden. Full garanti, fria löpande mjukvaruuppdateringar, back-up och nya funktioner.

Möjlighet till speciell anpassning efter era behov då det är en helt svensk programvara som utvecklas efter svenska marknaden.

 

Kostnadsfri genomgång

Upptäck möjligheterna, boka kostnadsfri genomgång.