Vi har tre olika typer av kortterminaler; en kassakopplad, en fristående och en trådlös allt-i-ett-terminal. Läs mer om vilken som passar bäst för er verksamhet nedan!

Allt-i-ett-terminal

Vår trådlösa kortterminal har en stor och tydlig 5-tumsskärm med touch. Vi erbjuder ett helhetskoncept som hjälper er att spara steg i restaurangen och ge era gäster en snabbare service. Använd allt-i-ett-terminalen för både beställning och betalning i en och samma enhet. Läs mer om de olika lägena nedan!

TruePAY Allt-i-ett-terminal

kassaläge

Ta betalt direkt i terminalen. Gästen kan betala med kort, kontant eller swish och ett godkänt kvitto skrivs ut direkt vid gästen. Försäljningen redovisas i kassans rapporter tillsammans med dricks uppdelat per servitör.

bordsläge

Ett sömlöst system som minskar risken för fel och sparar tid för er personal. Varje servitör kan ha en egen terminal i ett hölster för att slippa onödigt spring. Beställningar tas direkt vid bordet och en bong skrivs ut i kök och bar.

Dessutom kan servitören fylla i stekgrad eller skriva ett meddelande till köket. Vid beställning av både förrätt och varmrätt kan servitören meddela köket om när det är dags att skicka fram nästa rätt.

Det går även att flytta eller slå ihop bord under pågående servering, samt att dela notan och artiklar med en enkel knapptryckning.

Pushläge

Terminalen kan användas trådlöst i baren genom att enkelt föra över notan från kassan till betalterminalen. Ni kan ha flera terminaler kopplade till en kassa. Kvittot skrivs ut i terminalen direkt vid gästen.

Kassakopplad terminal

För att kassaupplevelsen ska fungera så smidigt som möjligt erbjuder vi en kassakopplad kortterminal (Verifone P400) som kan användas till TruePOS och TruePOS Kiosk. Med en kassakopplad terminal blir köpprocessen betydligt snabbare än med en fristående. Det går dessutom åt mindre kvittopapper och all information sparas på ett ställe. Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär att vi kan hjälpa er med båda delar om det skulle uppstå problem. Ibland kan det vara oklart för er var problemet ligger och då kan vår support hjälpa till oavsett vad det gäller.

Kassakopplad kortterminal

STANDALONE

En fristående betalterminal där beloppet knappas in manuellt. Vår trådlösa kortterminal har en stor och tydlig 5-tumsskärm med touch och kan köras på wifi eller sim-kort. Ta ut rapporter för att se försäljningen, antingen för alla eller en enda terminal.

TruePAY Standalone fristående kortterminal

våra andra produkter