Vi har tre olika typer av kortterminaler; en kassakopplad, en fristående och en trådlös allt-i-ett-terminal. Läs mer om vilken som passar bäst för er verksamhet nedan!

Allt-i-ett-terminal

Vår trådlösa terminal har en stor och tydlig 5-tumsskärm med touch. Till denna erbjuder vi ett helhetskoncept för restauranger som hjälper er att spara in flera steg och ge era gäster en snabbare service. Använd allt-i-ett-terminalen för både beställning och betalning i en och samma enhet. Läs mer om de olika lägena nedan!

TruePAY Allt-i-ett-terminal

kassaläge

Hämta upp notan snabbt i terminalen. Gästen kan betala med kort eller kontant direkt i terminalen och ett godkänt kvitto skrivs ut vid bordet. Försäljningen redovisas i kassans rapporter tillsammans med dricks uppdelat per servitör.

bordsläge

Ett sömlöst system som minskar risken för fel och sparar tid för er personal. Varje servitör kan ha en egen terminal i ett hölster för att slippa onödigt spring. Beställningar tas direkt vid bordet och en bong skrivs ut i kök och bar.

Dessutom kan servitören välja steksätt eller skriva ett meddelande till köket. Vid beställning av både förrätt och varmrätt kan servitören meddela köket om när det är dags att skicka fram nästa rätt.

Det går även att flytta eller slå ihop bord under pågående servering samt dela notan och artiklar med en enkel knapptryckning.

Pushläge

Terminalen kan användas trådlöst i baren genom att enkelt föra över notan från kassan till betalterminalen. Ni kan ha flera terminaler kopplade till en kassa. Kvittot skrivs ut i terminalen direkt vid gästen.

Kassakopplad terminal

För att kassaupplevelsen ska fungera så smidigt som möjligt erbjuder vi en kassakopplad kortterminal (Verifone P400) som kan användas till TruePOS och TruePOS Kiosk. Med en kassakopplad terminal blir köpprocessen betydligt snabbare än med en fristående. Det går dessutom åt mindre kvittopapper och all information sparas på ett ställe. Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär att vi kan hjälpa er med båda delar om det skulle uppstå problem. Ibland kan det vara oklart för er var problemet ligger och då kan vår support hjälpa till oavsett vad det gäller.

Kassakopplad kortterminal

Fristående terminal

Om inte allt-i-ett-terminalen är rätt för er är vår fristående terminal ett bra alternativ i samma smidiga hårdvara med touch-skärm. Den är helt trådlös och ni ni knappar enkelt in belopp och tar betalt vid gästen.

Fristående kortterminal

våra andra produkter