Förutom vår egen kortterminal TruePAY samarbetar vi även med flera andra kortterminaler, bokföringssystem och personalsystem.

TRUEPAY

Vissa versioner av andra företags kortterminaler fungerar i dagsläget tyvärr inte med vårt system. Därför rekommenderar vi er att ringa oss innan ni beställer en, för att vara på den säkra sidan. Det smidigaste är dock att ha samma leverantör till kassa och terminal, så kan vår support hjälpa er med båda delar!

Fortnox

Vårt kassasystem TruePOS kan integreras direkt med Fortnox. Detta innebär att fakturering kan göras direkt från kassan. Dessutom skickas alla dagsrapporter automatiskt till bokföringssystemet, istället för att de ska skrivas ut och läggas in manuellt. Spara tid, pengar och papper!

PERsonalkollen

Personalkollen Light är en webbaserat personalliggare som följer med våra TruePOS-kassor. Här sköts enkelt personalens tidsrapportering genom in- och utstämpling med hjälp av ett personalregister. Vill ni ta del av fler funktioner som lönehantering och schemaläggning kan ni köpa hela paketet.

BEVCHECK

Håll koll på åtgången av dryck på fat i relation till försäljningen. Följ hur mycket spill det blir och hur mycket som finns kvar.

CLEARON

Använd kuponger i butiken med kampanjer som ökar er försäljning!

Integrationer & samarbetslösningar