Förutom vår egen kortterminal TruePAY samarbetar vi även med flera andra kortterminaler, bokföringssystem och personalsystem.

TRUEPAY

Vissa versioner av andra företags kortterminaler fungerar i dagsläget tyvärr inte med vårt system. Därför rekommenderar vi er att ringa oss innan ni beställer en, för att vara på den säkra sidan. Det smidigaste är dock att ha samma leverantör till kassa och terminal, så kan vår support hjälpa er med båda delar!

BOKFÖRINGSSYTEM

Vårt kassasystem TruePOS kan integreras direkt med flera bokföringssystem. Detta innebär att fakturering kan göras direkt från kassan. Dessutom skickas alla dagsrapporter automatiskt till bokföringssystemet, istället för att de ska skrivas ut och läggas in manuellt. Spara tid, pengar och papper!

Här kan ni se ett urval av våra integrationer.

Björn Lundén

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Fortnox

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Varje dag utmanar de gamla ineffektiva arbetssätt och ersätter dem med smarta och automatiserade lösningar. Det har de gjort sedan starten 2001, då de blev först i sin bransch med bokföring på webben. Idag har över 360 000 företagare valt dem för att sköta sin administration så enkelt som möjligt.

Visma

Flest småföretagare i Sverige väljer Visma Spcs för sin bokföring, fakturering och lönehantering. Vismas målsättning är att du ska kunna göra det du gör bäst – driva ditt företag framåt.

PERsonalkollen

Personalkollen Light är en webbaserat personalliggare som följer med våra TruePOS-kassor. Här sköts enkelt personalens tidsrapportering genom in- och utstämpling med hjälp av ett personalregister. Vill ni ta del av fler funktioner som lönehantering och schemaläggning kan ni köpa hela paketet.

BEVCHECK

Håll koll på åtgången av dryck på fat i relation till försäljningen. Följ hur mycket spill det blir och hur mycket som finns kvar.

CLEARON

Använd kuponger i butiken med kampanjer som ökar er försäljning!

Integrationer & samarbetslösningar