Supporttekniker

IT-Support till Kassacentralen!

Är du teknikintresserad och gillar IT? Låt oss då presentera din nästa utmaning och möjligheten att vara med och utvecklas i ett expansivt företag: Supporttekniker på Kassacentralen!

Vi på Kassacentralen arbetar med vårt egenutvecklade system och produkter inom betallösningar med målet att förenkla försäljningsprocessen för våra kunder. Nu fortsätter vår tillväxtresa och letar därför efter en ny stjärna till vårt kontor i Malmö.

Om tjänsten

Som supporttekniker hos Kassacentralen arbetar du främst med teknisk support och löser de problem som uppstår ute hos våra kunder på distans med datorn och telefonen som närmsta verktyg.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av;

 • Extern kundsupport
 • Konfigurering av våra produkter
 • Felsökning
 • Underhåll och reparation av hårdvara
 • Installation av applikationer, system och servrar
 • Arbeta i CRM-system

Vem är du?

Tjänsten innebär mycket kundkontakt, därför letar vi efter dig som är utåtriktad och trivs med att hantera kunder. Att vara service-minded är A och O!

För att trivas i rollen krävs att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, då arbetet stundvis kan innebära ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

Du ska ha,

 • Goda IT-kunskaper
 • Erfarenhet av liknande eller likvärdigt arbete
 • Teknisk utbildning

Resten löser vi! Tjänsten inleds med en introduktions där du kommer utbildas i våra system och produkter där du ges de vidare kunskaper som krävs för tjänsten.

 

Tjänsten är på heltid i Malmö med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Du ansöker om tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev här nedan!

   OM KASSACENTRALEN

   Kassacentralen är en ledande leverantör av kassasystem och betallösningar i Sverige. Med över 20 års erfarenhet i branschen levererar vi som en pålitlig och innovativ partner för företag inom restaurang, café och butik. Vårt uppdrag är att förenkla och effektivisera våra kunders verksamheter genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter deras unika behov.

   På Kassacentralen tror vi på vikten av personlig service och långsiktiga relationer. Vårt dedikerade medarbetare arbetar nära våra kunder för att förstå deras verksamhet och erbjuda support och utbildning som säkerställer maximal leverans av våra produkter. Med passion för teknik, service och innovation skapar vi en stimulerande och utmanande miljö där vi hela tiden strävar efter att nå nya höjder tillsammans!

   TruePOS kassasystem för restaurang

   Boka ett möte

   Är du intresserad och vill veta mer?
   Hör av dig eller låt oss kontakta dig!