Torget02 är Pembert och Company’s senaste restaurang här i Malmö. Här serveras modern street food och surdegspizzor med influenser från hela världen. De vill nå den breda massan och har något för alla; från barn till vegan. Fokus ligger på luncher men de har även kvällsöppet.

Torget02 pizzaugn
Torget02 pizza
Torget02 pizza

Sedan 2015 driver Pembert och Company cateringverksamhet i Malmö och 2018 öppnade de sin första restaurang Lokal17 samt matlagningsstudion Studio15. På Lokal17 har de luncher, middagar, mingel och julshower och serverar mat med nordiska och internationella storstadsinfluenser. I matlagningsstudion arrangerar de event, kurser och matlagningsaktiviteter.

Lokal17 entré
Lokal17 bord

Under hösten 2020 har de öppnat två nya restauranger; Alnarp9 på SLU campus och Torget02 på Mobilia. På Alnarp9 serveras det lunch och fika som utgår från det svenska skafferiet med mycket grönt. Där arrangeras det även företagsevent och bröllop. Även om restaurangerna står på egna ben och har sina unika inriktningar är konceptet detsamma. De använder hela råvaror och lagar bra mat från grunden med fokus på mycket grönsaker.

Alnarp9 Pempert och Gustafsson
Torget02 delägare och kökschef Markus

Utöver Daniel Pembert är även Markus Buttler delägare, och dessutom platschef på Torget02. Där använder de utöver TruePOS kassasystem även självbetjäningsstationer, TrueAPP onlinebeställningar, Customer Channel upphämtningsstationer och Chef Channel digitalt bongsystem. Markus säger att när man väl lärt sig alla inställningar är det väldigt smidigt.

”Det blir aldrig fel från vårt håll eftersom vi kan leta fram orderhistoriken. Det blir färre kommunikationsmissar, vi slipper missförstånd och bongar som är fel.”

– Markus Buttler, delägare & platschef

Torget02 inredning
Torget02 ingång
Torget02 bord
Torget02 bord

Gästen lägger en beställning och betalar själv i en kiosk, köket får upp beställningen på sin Chef Channel och trycker fram den till en Customer Channel när den är redo att hämtas. De har två kök; ett med streetfood och ett med surdegspizzor som tillagas i en ugn på 400 grader. Beställningarna delas upp till de olika kökens bongsystem och hämtas upp vid rätt utlämningsstation. Det fungerar likadant för en gäst som beställt online.

Markus säger att det är ett jättesmidigt system men att en del äldre gäster kan behöva vänja sig lite först. Det behövde de själva också göra med de digitala bongarna, men det gick ganska fort att komma in i det och nu trivs de bra med det. I slutet av dagen sparas alla rapporter från kassasystemet direkt till Fortnox, istället för att de ska behöva skrivas ut och skickas till revisorn som manuellt ska lägga in dem i systemet. Det sparar alltså jättemycket tid, pengar och papper!

Torget02 kundexempel