fbpx

MixMat är en stor supermarket på Rosengårds Center i Malmö. Deras slogan ”Bra med mångfald” återspeglas i butikens utbud med en stor mängd svenska varor blandat med en internationell bredd från framförallt Mellanöstern. Utöver det mångkulturella utbudet värderas även mångfald och tillgänglighet högt inom personal, leverantörer och samarbetspartners.

MixMat
MixMat
MixMat

Ägare Younis Aljaff har jobbat länge inom livsmedelsbranschen och gillar ordning och reda. MixMat måste vara en av de prydligaste livsmedelsbutikerna i Malmö, där till och med bananerna ligger rakt. Personalen är ständigt ute och frontar och fyller på med nya varor.

MixMat
MixMat
MixMat
Mixmat kundexempel

Butiksytan på 2 000 kvadratmeter rymmer bland annat en spännande frukt- och gröntavdelning, en stor köttdisk samt en konditoriavdelning med färskt bröd. Bredvid butiken har de ett café med lunch och fikautbud.

Utöver 4 livsmedelskassor med TruePOS kassasystem och kassavågar har de flera etikettvågar i köttdisken. Dessutom har de tre prisfrågeterminaler utspridda i butiken — ett smidigt sätt för kunden att ta reda på vad en vara kostar genom att skanna streckkoden!

PriceChecker
Mixmat