Fantasitårtor Ella Sjögren startade sin verksamhet 2013 med att baka skräddarsydda tårtor till bröllop och barnkalas. Sedan dess har det utvecklats till att bli ett stort café i Landskrona centrum med fika, frukost och lunch.

Café lunch & frukost
Fantasitårtor café
Café fika

Fantasitårtorna designas helt efter kundens önskemål. Dekoren består alltid av en hel del vackra och påhittiga 3D-detaljer som gör tårtorna helt unika. De använder sig så långt det går av närproducerade, naturliga råvaror och tummar aldrig på kvaliteten.

Ägare Ella Sjögren
Café i Landskrona centrum

Det blir en hel del bröllopstårtor, där allt börjar med en bröllopskonsultation med skissande och smakande. Tårtan smyckas efter bröllopsbuketten eller färgtemat och kan göras helt personlig med figurer i form av bröllopsparet eller deras initialer. De flesta tårtorna som skapas är dock tematårtor till barnkalas. Då kan födelsedagsbarnet få sin egen teckning eller favoritsuperhjälten som tårta.

Dagsfärskt bröd och bullar
Kallskänka med baguetter, pager och smörgåsar

På plats i caféet erbjuder de en stor mängd klassiska bakverk, som även går att förbeställa i deras webbshop. Dessutom har de börjat baka dagsfärskt bröd och bullar och vill kunna utöka den delen mer i framtiden. De rostar sitt eget kaffe har en kallskänka som gör baguetter och pajer till lunch och smörgåsar till frukost. Inredningen är mysigt hemtrevlig och i de fina sofforna kan gästerna trivas länge!

”Kassacentralen har superbra service och kommer direkt när vi behöver hjälp!”

– Ella Sjögren, ägare.

Klassiska bakverk
Inredningen är mysigt hemtrevlig
Fantasitårtor Ella Sjögren kundexempel

På helgen är det mycket rörelse i caféet med fikagäster och kunder som ska hämta tårtor till barnkalas. Totalt är de 10 stycken som arbetar där och har två kassor med TruePOS kassasystem och kortterminaler från TruePAY. Eftersom Ellas dotter har mjölkproteinallergi vill hon kunna erbjuda något för alla. De kan därför erbjuda både veganskt, gluten- och laktosfritt både när det kommer till tårtor och andra bakverk i caféet.