fbpx

Kassacenter heter nu kassacentralen!

Kassacenter har blivit en del av Kassacentralen! Har ni Omega idag är hjälper vi gärna er med ett smidigt byte till TruePOS kassasystem!

Våra produkter

Vårt kassasystem TruePOS har flera tilläggstjänster som Chef Channel digitalt bongsystem och Självserivcekiosk. TruePAY kallar vi våra egna kortterminaler som finns i tre olika varianter. Vi utvecklar också beställningssidor åt restauranger som vi kallar TrueAPP onlinebeställningar. TruePAD är en enkel mobil kassa som passar till lite mindre verksamheter.

Nyfiken på hur våra produkter kan hjälpa er att jobba smartare?

OM OSS

SMARTARE FLÖDEN,
BÄTTRE LÖNSAMHET!

Kassacentralens målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Tack vare hyresavtal snarare än ägande kan vi erbjuda support och garanti under hela avtalstiden. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Vi har lång erfarenhet inom kassabranschen och är ett 70-tal anställda i 8 städer; Malmö, Stockholm, Göteborg, Gävle, Helsingborg, Kalmar, Jönköping och Halmstad. Dessutom har vi ett gäng återförsäljare och täcker på så vis in hela Sverige.

Vi hjälper er att jobba smartare!