Säljare till Stockholmområdet

 

Publicerat: 2018-04-09

Yrkestitel: Säljare

Region: Stockholmsområdet

Anställningsform: Heltid, 100%

Tjänsten
Tjänsten kräver ett starkt kundfokus med brinnande intresse och hög kompetens inom försäljning där en av framgångsfaktorerna är att identifiera, skapa, förvalta och utveckla affärer. Det är viktigt att arbeta på ett strukturerat sätt och identifiera potentiella kunder och bearbeta dessa med målmedvetenhet och energi. Arbetet ställer stora krav på förmågan att hantera hela sälj- och affärsprocessen från ax till limpa, varför vi helst även ser god erfarenhet från pris- och offertarbete. Arbetet är självständigt och förutsätter en stark vilja och drivkraft att utveckla distriktet både vad det gäller tillväxt och lönsamhet.

Din bakgrund
Du har erfarenhet av försäljning till restaurang, eller yrkeserfarenhet från restaurangbranschen. Du är affärsmässig och ser alltid bästa kundnytta som en självklarhet, samtidigt som affärsmål för företaget uppnås. För att lyckas med detta tror vi att du har en hög grad av social kompetens, med förmågan att skapa, förvalta och utveckla personliga relationer. Du ska ha energi att arbeta ensam, men kompetens att samverka i ett lag. Du har ordningssinne med ett strukturerat arbetssätt, god datavana och vi ser gärna att du har förmågan att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. En av framgångfaktorerna i detta säljjobb är det personliga mötet med kunden.

Vi erbjuder
Ett fritt och självständigt arbete med goda förtjänstmöjligheter, där kundfokus, vilja och resultat premieras. Vi har ett kvalitativt, konkurrenskraftigt och kundanpassat produktutbud för restaurangbranschen, som gör varje kundmöte till en god affärsmöjlighet. Förutom ett bra produktutbud har vi en mycket bra intern support, som gör allt för att stödja dig, samt hantera och minimera reklamationer och kundklagomål. Detta ska även vara ett prioriterat område för dig. Vårt lag karaktäriseras av stort engagemang och hög kompetens, med en kultur och värdegrund, som lett till låg personalomsättning.

Din ansökan med personligt brev och meritförteckning vill vi att du skickar senast den 30/5-18 per epost till rekrytering@kassacentralen.se