TruePOS Restaurangsystem

KassaCentralen I Skåne
Art nr: TruePOS Restaurangsystem
TruePOS Restaurangsystem
TruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS RestaurangsystemTruePOS Restaurangsystem
Pris: 

TruePOS Restaurangsystem

TruePOS är KassaCentralens egenutvecklade programvara för POS-System.
Pekskärmsfunktion med menyer underlättar kassahanteringen.

Inga direkta datakunskaper behövs för att hantera TruePOS.

TruePOS installeras på en dator med Windows som bas.

 
NYHET: Nets Pay @ Table. Som en av de första i Sverige kan vi presentera en lösning för en TRÅDLÖS NETS-kortterminal INTEGRERAD med
kassa-systemet. Skriv ut kassanota eller kassakvitto direkt vid bord utan att behöva gå till kassa. Går även att dela nota och skriva ut vanliga kontant-kvitton från kortterminal. Minimerar tid och felslag oerhört jämfört med att ha det fristående då man inte hela tiden måste gå till kassan för att avsluta köp och få ut kassakvitto utan allt hanteras vid bordet.

Barer/Nattklubbar: Integrerad trådlös NETS-kortterminal framtagen för barmiljöer. Minimerar tid och felslag oerhört i en väldigt utsatt miljö.
 
Webb-rapporter. Ta ut rapporter hemifrån/från kontoret/på resande fot.
 
SIE4-filer för importering av dagsrapporter rätt in i bokföringsprogram. Minskar bokföringskostnader
 
Kedjehantering/ägare som har flera restauranger. Sitt på huvudkontoret
och ta ut rapporter för varje ställe
 
Köksskrivare. Restaurang med flera köksskrivare: Bongas en nota till t.ex. två olika skrivare skrivs det automatiskt ut en text med detta på de olika köks-bongarna. Varken personal eller kökspersonal behöver tänka på att det
blir fel utan de olika köksstationerna kan enkelt prata ihop sig då de ser
att det är sambongat med flera stationer.
 
Flera kassor - en dagsrapport.
 
Dela nota på enkelt och smidigt sätt. Går att dela upp artikel i flera delar, t.ex. vinflaska. Går även att dela kvitto i t.ex. 3 lika stora delar genom
enbart ett par få knapptryck.
 
Kontokort: Integrerad trådbunden kontokort med Nets, Point,
Babs Paylink och Samport
 
Lunchkort. Få gästen att ladda ett magnetkort i förväg med ett visst antal luncher. Varje gång gästen sedan kommer in och äter räknas detta antal ner. Går som ett exempel att använda för att ladda kortet med 11 luncher men gästen behöver bara betala för 10. Detta lockar gästen att komma tillbaka till er fler gånger.
 
Fakturering från kassasystem. Skapa följesedlar och fakturor direkt i kassaprogramet. Krävs inget externt fakturaprogram. Välj själv om du vill skriva ut fakturan på A4-skrivare eller skicka den som e-faktura.
 
Fakturakundkort (Populärt på t.ex. lunchställen med mycket företags-
kunder). Dela ut magnetkort till varje företags personal som brukar
komma in och äta. Det går att koppla t.ex. 20 personalkort till ett företag.
Vid betalning dras kortet och följesedel skapas som skrivs under. Vid månadens slut skapar restaurangen en samlingsfaktura på de anställdas inköp, som skickas till företaget med en totalsumma men även detaljerat på vem som har handlat vad och för hur mycket. Går självklart även att användas till privatpersoner.
 
Presentkortshantering. Hanterar magnetkort men även presentkort som skrivs ut på kvittoskrivare/egna framtagna presentkort med egen nr-serie.
 
Stolssystem. Dela upp ett bord i olika stolar direkt vid upptagning av beställning för att snabba upp hanteringen vid betalning då notan redan är delad och klar.
 
Handterminal för att ta upp beställning vid bord kommer innan sommaren.
 
Centiliter-artikel. Lägg in en artikel med cl-pris. Vid försäljning av artikel kommer fråga upp om storlek. Automatiskt blir pris rätt, och i artikelstatistik får man ut exakt hur många CL som har sålts för att underlätta inventering
 
Historik/Statistik. Gå tillbaka i tiden och ta ut gamla dagsrapporter eller artikelstatistik. Det går att gå tillbaka hela vägen till dagen då kassasystemet installerades.
 
Valutahantering. Hanterar alla världens valutor.
 
Happy Hour. Ställ in att t.ex. en öl är lite billigare mellan en viss tidpunkt och vissa dagar. Undvik speciella happy hour-artiklar som personal kan använda när de vill för att kunna sälja billigare till sina bekanta även under icke happy hour-tider.
 
Möjlighet till speciell anpassning efter era behov då det är Kassacentralens helt egna utvecklade programvara. Det finns inga
mellanhänder vilket gör att vi har 100% koll på allt i programmet.